Viteza excesivă a fost din nou cauza unui accident grav. La Nisporeni, șoferul a pierdut controlul volanului, a derapat și după ce s-a inversat de câteva ori a fost proiectat în gardul stației de pompare a apei, scrie telegraph.md.

Despre acest caz a scris șeful-adjunct al Poliției Naționale, Gheorghe Cavcaliuc, pe pagina sa de Facebook. În urma accidentului rutier, conducătorul auto și pasagerul s-au ales cu multiple fracturi ale corpului și traume cranio-cerebrale, fiind internați în secția de reanimare.

„Din cauza traumatismelor severe, care îi țin viața la limită, conducătorul automobilului a fost transferat de urgență prin intermediul Serviciului aerian de salvare SMURD în cadrul Spitalului de Urgențe al municipiului Chișinău”, a comunicat Cavcaliuc.

Statistica arată că, în perioada 01 ianuarie – 15 aprilie curent, peste 21 600 de conducători auto au depășit limita de viteza admisă. Din această cauză, în perioada sus menționată au avut loc 160 de accidente rutiere, soldate cu 24 de persoane decedate, iar alții 225 au primit multiple traumatisme.

NICIUN COMENTARIU