Accident cu implicarea a două BMW-uri la Călărași! Un tânăr a decedat, iar alte șapte persoane au ajuns la spital

5692

La data de 1 octombrie 2019, aproximativ la ora 03:30 în Unitatea de Gardă a IP Călărași a parvenit informatia precum că, pe traseu R-1 Chisinau -Ungheni, la intrarea în localitatea Bahmut raionul Călărași s-a produs un accident rutier cu implicarea a doua unități de transport.

Deplasându-se la fața locului, grupa operativă a IP Călărași a stabilit că șoferul automobilului BMW Seria 5, deplasându-se cu viteză excesivă și ieșind la o depășire neregulamentară la alt BMW 520 care avea aceiași direcție de deplasare. Într-un moment, acesta a pierdut controlul volanului și a tamponat lateral vehiculul pe care îl depășea, după care ambele mașini au zburat de pe carosabil.

În urma accidentului, 10 persoane au avut de suferit, dintre care șapte persoane din ambele automobile au primit leziuni corporale, iar un tânăr de 29 ani care se afla în automobilul BMW 520 a decedat la fața locului. La moment, în urma accidentului, la Spitalul raionului Călărași sunt internate 7 persoane identitatea cărora la moment se stabilește .

Poliția investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

NICIUN COMENTARIU