Accident CUMPLIT la Băcioi, soldat cu moartea unui angajat INP! Al doilea şofer a scăpat cu viață ca prin minune

6994

Un accident cumplit, soldat cu decesul unui ofițer al Inspectoratului Național de patrulare, s-a produs în seara zilei de ieri, în jurul orei 20:00, pe straseul Chișinău – Răzeni, în apropiere de localitatea Băcioi.

Potrivit Poliției, accidentul s-a produs lângă o stația PECO Bemol, după ce un automobil marca Opel s-a tamponat violent cu o Toyota.

În consecință șoferul automobilului Toyota, cu vârsta de 39 de ani, în urma traumelor primite, a decedat pe loc. Șoferul era angajat al INP.

Celălalt șofer, un bărbat de 35 de ani, a scăpat cu viață ca prin urechile acului. 

Șoferul care a rămas în viață se deplasa dinspre Băcioi. Acesta a observat automobilul care venea cu viteză excesivă dinspre Chișinău, a încercat să evite impactul, a pierdut controlul volanului și în rezultat s-au ciocnit.

Am scăpat, Slavă Domnului, cum am scăpat, doar eu știu. Eu am încercat să evit impactul fiindcă l-am văzut pe el cum venea drept spre mine și am încercat să evit impactul și dor pălitura am simțit-o și altceva nu mai țin minte„, a menţionat conducătorul auto.

La locul accidentului au venit și câțiva prieteni de ai şoferului care a scăpat cu viață. Aceştia au confirmat cele spuse de șofer:

„El venea din Băcioi, celălalt venea din Chișinău și până în ultimul moment a încercat să evite accidentul, dar nu s-a primit. Nu-i nimic grav.
– A avut centura cuplată?
– Centura cuplată a avut-o și de asta, îl doare unde a fost centura”. 

Polițiștii urmează să cerceteze toate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Dacă șoferul de 35 de ani va fi găsit vinovat, acesta riscă dosar penal.

Celălalt conducător auto nu a avut de suferit, doar a fost examinat medical, careva leziuni corporale nu i-au fost cauzate. Grupa operativă s-a deplasat imediat la fața locului în deplină componență unde la fața locului au făcut toate măsurările. La moment se stabilesc toate circumstanțele pentru a stabili cine este vinovat de comiterea accidentului rutier„, a declarat Petru Malai, șeful Serviciului Urmărire Penală, Accidente Rutiere.

Foto: facebook.com/mihail neaga

NICIUN COMENTARIU