Accident de lux la București! Un Lamborghini Urus făcut daună totală după ce a lovit un BMW

1954

Un accident grav a avut loc aseară, 26 noiembrie, la București. În urma impactului un Lamborghini Urus a fost făcut daună totală. La moment încă nu se cunosc informații despre starea victimelor.

Pe un grup de Facebook dedicat informațiilor de trafic din București și Ilfov au apărut aseară două imagini în care se pot vedea un Lamborghini Urus și un BMW Seria 5 E39 șifonate serios în urma unui impact violent care a implicat în mod direct ambele vehicule.

Descrierea oferită de utilizatorul care a publicat imaginile s-a rezumat la menționarea intersecției unde a avut loc nefericitul eveniment, străzile Bachus și Prelungirea Ferentari, fără a oferi mai multe detalii. Având în vedere poziționarea mașinilor și urmele de lovitură pe care le prezintă acestea, prima ipoteză pentru producerea accidentului ar fi neacordarea de prioritate.

Martori de la locul accidentului au declarat că unul dintre pasagerii din Lamborghini prezintă răni serioase, însă această informație nu este deocamdată confirmată din surse oficiale.

Dacă ar fi să judecăm după deformările pe care le-a suferit Urus-ul, este puțin probabil ca mașina să mai poată fi reparată.

Amintim că, Lamborghini Urus este primul SUV al constructorului italian, este echipat cu un motor V8 de 650 CP, tracțiune integrală și poate accelera de la 0-100 km/h în 3,6 secunde. Prețul de pornire pentru un Urus în România este 206.000 de euro!

NICIUN COMENTARIU