Accident fatal în capitală! Un automobil a intrat într-o stație de troleibuz cauzând moartea unui pieton

948

Tragedie la Botanica, după ce șoferul unui automobil de marca Toyota a pierdut controlul volanului, iar automobilul a părăsit șoseaua și a intrat pe trotuar unde a accidentat mai mulți pietoni care așteptau în stația pentru transportul public. În urma impactului, o persoană a decedat, iar o femeie și copilul său a ajuns la spital cu diverse traumatisme.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru AutoExpert.MD că accidentul a avut loc în jurul orei 10:50, pe strada Sarmizegetusa, din sectorul Botanica al capitalei.

Șoferul unui automobil de marca Toyota, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul volanului, iar automobilul a părăsit carosabilul și a intrat pe trotuar, în proximitatea unei stații de troleibuz. În rezultat, trei pietoni au fost accidentați. Un bărbat în vârstă de 55 de ani, care din cauza traumatismelor a decedat pe loc, dar și o femeie de 32 de ani și copilul ei de 2 ani. Cei doi au fost transportați la spital cu mai multe traumatisme”, spune Stati.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală și urmează să fie stabilite toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar șoferul urmează să fie reținut pentru 72 de ore.

NICIUN COMENTARIU