Accident fatal la Edineț! Un tânăr a murit, iar alții patru au ajuns la spital

326

Un tânăr a murit, iar alții patru au ajuns la spital, după ce automobilul de marca Audi cu care se deplasau, a derapat de pe traseu, s-a răsturnat și s-a izbit într-un copac. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în localitatea Zăbriceni, raionul Edineț.

Eugenia Molceanov, ofițerul de presă al IP Edineț, a declarat pentru AutoExpert.MD că într-o curbă, șoferul automobilului Audi A4 a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu, a intrat în gardul unei gospodării, după care a fost proiectată într-un pom de nuc și s-a inversat în grădină.

În urma accidentului, pasagerul de pe bancheta din față, un tânăr de 21 de ani a decedat pe loc, iar pasagerii din spate, alte patru persoane, dintre care un tânăr în vârstă de 25 de ani, originar din localitatea Trebnea, dar și trei adolescenți, o fată în vârstă de 18 ani și doi băieți de 16 și respectiv 17 ani, din localitatea Burlănești, au fost internați în Spitalul Raional Edineț. La moment se întreprind mai multe acțiuni de urmărire penală întru stabilirea tuturor circumstanțelor”, ne-a spus Molceanov.

NICIUN COMENTARIU