Accident inedit: Un Lotus Elise a intrat cu viteză sub un Logan! Dacia s-a ales cu câteva zgârieturi

7773

Un accident de care nu vezi în fiecare zi a fost înregistrat recent în Worcester, Marea Britanie. Este vorba despre un Lotus Elise care a tamponat o Dacia Logan intrând la propriu sub aceasta.

După câte observăm din imaginile publicate, Lotus-ul a fost grav avariat, în timp ce Logan-ul a scăpat doar cu câteva zgârieturi pe caroserie!

Totul s-a întâmplat atât de repede. Am condus în spatele unei dubițe albe, care a frânat destul de brusc, am tras brusc de volan și imediat am simțit o bufnitură. Primul gând a fost că a explodat o bombă, pentru că mașina s-a ridicat brusc de pe șosea”, a declarat şoferul Daciei Logan.

Când am ieșit am realizat că mașina era în aer. Lotusul a intrat complet sub mașina mea și roțile din spate ale mașinii mele, unde se afla în parbrizul Lotus.
Mi-a spus că abia cumpărase mașina cu câteva minute mai devreme. Se gândea să cumpere un model cu soft top, dar dacă ar fi intrat în mine cu așa ceva ar fi fost mort, cu siguranță. A fost un accident nasol dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit serios
„, a mai adăugat şoferul pentru drivetribe.com.

NICIUN COMENTARIU