Două accidente violente cu implicarea a două BMW-uri, au fost înregistrate în ultimele 24 de ore!

989

Două accidente grave cu implicarea a două automobile marca BMW au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. În ambele cazuri, automobilele au fost grav avariate, însă din fericire, nu s-au soldat cu tragedii.

Primul caz a fost înregistrat ieri seara, în jurul orei 18:00, pe traseul Orhei-Călărași, în apropiere de localitatea Seliște. În urma impactului, trei persoane au rămas în viață în urma unui accident rutier, în care s-au ciocnit două mașini una dintre care, de marca BMW, care a rămas fără motor.

Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru AutoExpert.MD că accidentul s-a produs, după ce șoferul unui BMW, un tânăr de 24 de ani, a ieșit la depășire în intersecție, tamponând frontal un Peugeot 307. În urma accidentului au avut de suferit trei persoane care au primit îngrijiri medicale la fața locului nefiind necesară transportarea lor la spital.

Din imagini observăm că unul din vehicule a rămas fără motor în urma impactului iar alte piese cum ar fi elementele suspensiei, au fost împrăștiate pe șosea.

Cel de al doilea accident cu implicarea unui BMW a avut loc în această noapte, în jurul orei 00:30, pe bulevardul Ștefan cel Mare, iar în urma impactului patru tineri au fost transportați la spital. Din imaginile apărute pe rețele de socializare, publicate de martori oculari, se vede că impactul a fost unul destul de violent, iar automobilul BMW a fost practit distrus în totalitate!

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Autoexpert.MD că, preliminar vinovat de accident s-ar face șoferul BMW-ului, un tânăr în vârstă de 25 de ani.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției documentare accidente rutiere care a stabilit că, vinovat de producerea accidentului se face șoferul automobilului BMW. În urma impactului, patru persoane au fost transportate la spital cu diverse traumatisme. Este vorba despre ambii șoferi, dar și două tinere de 23 și respectiv 20 de ani, care se aflau în calitate de pasagere în cele două automobile”, ne-a spus Stati.

Reprezentantul Poliției Capitalei a mai adăugat că pe cazul dat a fost pornită o anchetă, iar în dependență de leziunile corporale cu care s-au ales persoanele implicate în accident, va fi luată și o hotărâre conform legislației în vigoare.

Ambele cazuri sunt cercetate de oamenii legii pentru a fi stabilite toate circumstanțele în care s-au produs accidentele.

NICIUN COMENTARIU