(FOTO) Accident grav la Anenii Noi! Un microbuz s-a izbit violent într-un camion

166

Două persoane au ajuns la spital, după ce un microbuz s-a izbit frontal într-un camion. Accidentul a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 15:10, pe traseul R-2 Bender-Chișinău, la intrarea în localitatea Todirești, din raionul Anenii Noi.

Solicitată telefonic, Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Autoexpert.MD că, în accident au fost implicate două vehicule, este vorba despre un microbuz de marca Volkswagen și un camion marca Mercedes, la volanul cărora se afla un bărbat în vârstă de 53 de ani și respectiv un tânăr de 31 de ani.

Preliminar s-a stabilit că șoferul microbuzului a încercat să facă o manevră de depășire, însă din cauza problemelor de sănătate a pierdut controlul volanului, iar microbuzul s-a izbit frontal în camionul care se deplasa regulamentar spre Chișinău. În urma impactului, cele două unități au fost grav avariate, iar ambii șoferi au fost preluați de ambulanțe și transportați cu diverse traumatisme la spitalul raional Anenii Noi”, ne-a spus Bețivu.

Din imagini observăm că impactul a fost unul extrem de violent, cele două vehicule fiind grav avariate. În urma coliziunii, microbuzul a rămas blocat pe traseu, iar camionul a fost proiectat pe acostament. La fața locului a intervenit un echipaj INP, dar și un echipaj de descarcerare din cadrul IGSU.

NICIUN COMENTARIU