Accident fatal la Anenii Noi. O tânără de 20 de ani a murit, iar trei tineri au ajuns la spital. Unul dintre șoferii implicați ar fi urcat BĂUT la volan, transmite echipa.md

Ofițerul de presă de la IP Anenii Noi, Silvia Vetcu, a declarat că serviciul de Gardă al Inspectoratului de poliție Anenii Noi, a parvenit apel telefonic prin intermediul serviciului 112 precum că pe traseul Mereni-Maximovca, în apropierea iazului, a avut loc accident rutier cu implicarea automobilelor de marca Suzuki și BMW.

Deplasându-se la fața locului poliția a stabilit că automobilul de marca Suzuki la volanul căruia se afla un bărbat de 40 ani, având ca pasager un bărbat de 21 ani ( ambii cu miros puternic de alcool), locuitori ai satului Mereni, în timp ce se deplasa din direcția satului Mereni spre Maximovca, au ieșit pe contrasens, tamponând frontal automobilul de marca BMW care se deplasa regulamentar.

În urma impactului pasagera din automobilul BMW, o femeie de 27 ani, a decedat pe loc, iar șoferul acesteia de 22 ani a fost transportat la Spitalul de Urgență din Chișinău cu diverse traumatisme.

Șoferul și pasagerul din automobilul Suzuki, la fel au fost transportați la Spitalul de Urgență din Chișinău, pentru îngrijiri medicale.

Șoferului automobilului Suzuki, i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii stării de ebrietate.Pe cazul dat a fost inițiat proces penal în cadrul căruia urmează a stabilite toate circumstanțele.

NICIUN COMENTARIU