Un tânăr de 23 de ani a murit iar o minoră de 17 ani a ajuns la spital după ce au fost loviți de o mașină pe trecerea de pietoni. S-a întâmplat în această noapte, 14 iunie, puțin după ora 01.00, la intersecția dintre Bulevardul Dacia și Decebal din sectorul Botanica al capitalei.

Contactat  telefonic, ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati , a declarat că: ”Un automobil de model Toyota, a tamponat doi pietoni. Șoferul a fugit de la locul impactului. Din nefericire, tânărul de 23 de ani a decedat la fața locului, iar minora a fost preluată de o ambulanță și dusă la Centrul Mamei și Copilului pentru îngrijiri medicale”.

Conform spuselor martorilor, victimele traversau strada regulamentar când automobilul, care circula cu viteză excesivă, a trecut peste ei.

Automobilul de model Toyota Corolla, cu numere de înmatriculare lituaniene, a fost abandonat aproape de intersecția cu bulevardul Cuza Vodă, la circa 200 de metri de la locul accidentului. Potrivit unui martor, din el a ieșit șoferul, un pasager și cel puțin două pasagere. Acestea din urmă au încercată să fugă, însă au fost observate de un trecător, care le-a imobilizat cu ajutorul polițiștilor. Șoferul a reușit să se ascundă.

NICIUN COMENTARIU