Un echipaj de patrulare a găsit în această dimineață un automobil de marca Ford Mondeo răsturnat pe marginea drumului, fără ca nici o persoană să se afle în apropierea locului unde s-a produs accidentul. La scurt timp a fost găsit și proprietarul automobilului. Acesta s-ar fi aflat într-un bar din preajma locului cu pricina.

Potrivit poliției, automobilul de marca Ford Mondeo a fost găsit răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului în această dimineață, în apropiere de localitatea Horăști, raionul Ialoveni. Accidentul, fiind unul neînsemnat, nu s-a soldat cu victime, transmite deschide.md

Nu se cunoaște încă cine se afla la volanul Fordului, însă proprietarul a fost găsit de oamenii legii într-un bar din preajmă, iar acum este audiat de polițiștii din Ialoveni.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și persoana care se afla la volanul automobilului răsturnat.

UPDATE:

Redacția noastră a fost contactată de ofițerul de presă al INP, Svetlana Scripnic, care ne-a declarat că, proprietarul FORD-ului este plecat peste hotare, iar cine se afla la volan urmează să fie stabilit în cel mai apropiat timp. Cazul este anchetat de polițiștii din Chișinăul după competență , nu cei de la Ialoveni, când va fi identificat șoferul va fi tras la răspundere conform art.243 cod contravențional ce prevede privare de dreptul de a conducere mijloace de transport pe un termen de la 2-3 ani.

sursa imagini: facebook.com/ Vasile Gheorghe Moleşteanu

foto: facebook/Turcanu Cristian

NICIUN COMENTARIU