O replică a celebrului Batmobil a fost accidentată pe o șosea din apropierea comunei Téteghem, Franța. Vehiculul lui Batman s-a izbit violent de un Renault Scenic, ambele mașine au fost grav afectate, însă șoferii au scăpat nevătămați!

Batmobilul cu pricina a fost construit de atelierul Team Galag pentru bloggerul de YouTube, Sebastian Delanni. Anume tânărul se afla la volanul mașinei în timpu impactului.

Replica celebrului Batmobil este echipată cu un motor V10 de 5.2 litri volum, capabil să genereze 560 de cai putere. Propulsorul a fost împrumutat de la un Lamborghini Gallardo, iar puterea motorului este gestionată de o transmisie automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj.

Ampatamentul vehiculului numără 3.4 metri, iar lățimea 2.5 metri. Construirea acestei replici l-a costat pe Delanni circa 1 milion de lire sterline!

În imaginile publicate de martorii accidentului, Batmobilul se prezintă destul de șifonat, cu o deformare substanțială a părții frontale și roatadreaptă din față practic ruptă de braț. La fel observă și airbag-ul frontal declanșat.

Totuși, Delanni rămâne optimist și speră să repare mașina neobișnuită, chiar dacă costurile ar putea fi extrem de mari!

NICIUN COMENTARIU