(FOTO) O șoferiță din capitală a încercat să intre cu Porsche-ul în curbă, dar nu i-a reușit și a proiectat SUV-ul într-un perete!

6007

O tânără din capitală și-a bușit SUV-ul de marca Porsche Macan, după ce într-o curbă a pierdut controlul volanului, iar mașina de teren a fost proiectată în peretele unui magazin alimentar. Totul s-a petrecut noaptea trecută, în jurul orei 01:45, în localitatea Grigorievca, din raionul Căușeni.

Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Căușeni, a declarat pentru AutoExpert.MD că, în urma impactului, mama șoferiței, o femeie în vârstă de 46 de ani, a fost transportată la spital cu mai multe traumatisme.

„Șoferiță în vârstă de 28 ani, locuitoare a orașului Chișinău, deplasându-se pe Traseul R-30, la volanul unui automobil de marca Porsche, având în calitate ca pasager pe mama sa de 46 ani. Când a ajuns într-o curbă periculoasă semnalizată prin indicatorul 1.34.1, nu s-a isprăvit cu conducerea mijlocului de transport, în rezultat, Porsche-ul a derapat de pe partea carosabilă și a intrat într-un magazin”, susține Vetcu.

În urma impactului, SUV-ul a fost avariat, iar mama șoferiței a avut nevoie de îngrijiri medicale. Femeia a fost diagnosticată la spital cu o contuzie a umărului drept și contuzie a țesuturilor moi ale frunții. Fiind testată alcoolscopic, rezultatele au arătat că șoferița nu se afla în stare de ebrietate.

NICIUN COMENTARIU