Iată și al doilea VIDEO cu Audi S8. Un oarecare ”Vanea” intră cu viteză în Prius (VIDEO)

28116

Online-ul se zbate între două nume, Tolik și Vanea. Unul din cei dor ar fi fost la volanul mașinii care s-a înfipt glonte într-un Prius, cel din urmă circula regulamentar.

S-a confirmat și modelul exact, un Audi S8 cu numere de Bulgaria, care aparține altcuiva și nu celui aflat la volan, nu dăm numele. Cum se face că a ajuns în mânile unui superman, încă nu știm. Dar, cel aflat la volan e ”bine”, cu piciorul rupt, dar în viață.

Încă puțin și vom ști și numele real. Între timp, două persoane, absolut nevinovate, au fost furate din sânul familiei. Nu de COVID și nu de bătrânețe sau de bunăvoie, ci de încă un nesimțit.

Autoritățile sunt interesate cum să mai scurgă un leu din șoferițele care nu și-au preschimbat permisul de conducere, scriindu-le amenzi de 1.500-3.000 de lei, ele fiind principalul pericol! Dar fenomenul Letty, după cum vedeți, încă mult timp își va lăsa amprenta și ecoul în societate, cei proști au devenit brusc și curajoși, iar asta se datorează anume măsurilor întreprinse pentru a contracara fenomenul.

Mulțumim INSP și MAI!

Porsche Cayenne s-a înfipt în troleibuz. Era o persoană cunoscută și polițiștilor și autorităților și amatorilor de filme rusești de prin anii 90. Nu s-a făcut nimic, a trecut timpul, toți au uitat, radarele s-au întors în tufari, totul e bine.

Acum S8-ul, încă un caz răsunător…Societatea ce face? Rabdă…critică motocicliștii care rup epoleții celor ce NU VEGHEAZĂ LA SIGURANȚA RUTIERĂ, ci doar suplinesc resursele trezoreriei.

NICIUN COMENTARIU