Moldova iese din carantină: 39 de accidente în ultimele 48 de ore, înregistrate în Chișinău!

28778

Se pare că șoferii de la noi din țară au ieșit din carantină. Acest lucru se observă după statistica accidentelor, care au devenit tot mai multe și mai grave.

Astfel, pe parcursul ultimelor 48 de ore, angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, au documentat 39 de accidente rutiere soldate cu pagube materiale, patru dintre care soldate cu 8 persoane traumatizate.

Cel mia recent caz a fost înregistrat ieri 10 mai, în jurul orei 22:10, când Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost alertat să intervină la documentarea unui accident rutier produs pe traseul M3 km 14, la intrarea în com. Băcioi.

La locul faptei forțele de ordine au stabilit că, un Mercedes condus de un șofer în vârstă de 39 de ani s-a ciocnit cu un Volkswagen condus de un șofer de 30 de ani. În urma impactului au avut de pătimit șoferii unităților de transport și trei pasageri din Mercedes, cu vârstele cuprinse între 30 de ani și  39 ani. Pătimiţii au fost trasnportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstațelor producerii accidentului rutier și pentru a stabili care dintre șoferi nu a respectat regulamentul circulației rutier.

În acest context conducătorii auto sunt avertizaţi să respecte regulile de circulaţie rutieră în vigoare şi să acorde maximă prudenţă în traficul rutier.

NICIUN COMENTARIU