Final Destination? Sau cum arată un BMW i8 peste care s-a răsturnat o betonieră

Analizând pozele de la locul accidentului putem spune fără îndoială că bărbatul aflat la volanul i8-ului a avut mult noroc, dar şi scheletul din fibră de carbon se pare că şi-a făcut foarte bine treaba.

518

Din tot ce am văzut până acum, pot spune cu siguranţă că unul dintre cele mai înfricoşătoare scenarii de accidente, este cel în care un camion ar trece peste tine! Mai ales dacă eşti mic şi neputincios, fixat bine într-un cockpit al unui BMW i8.

Exact asta i s-a întâmplat unui şofer din SUA, care din fericire a scăpat cu viaţă, după ce două camioane s-au tamponat, iar betoniera s-a răsturnat chiar peste sportiva germană. Două persoane au fost transportate la spital cu diferite răni uşoare, dar şi un bărbat în stare critică, care însă şi-a revenit după ceva timp.

Analizând pozele de la locul accidentului putem spune fără îndoială că bărbatul aflat la volanul i8-ului a avut mult noroc, dar şi scheletul din fibră de carbon se pare că şi-a făcut foarte bine treaba. Ce-i drept pentru a scoate şoferul din maşină a fost nevoie de intervenţia salvatorilor.

BMW-i8-1 BMW-i8-3BMW-i8-2

NICIUN COMENTARIU