Și-a avariat grav Mercedesul și a ajuns la spital împreună cu cei doi copii ai săi, după ce s-a angajat să efectueze o manevră de întoarcere peste linia dublă și a lovit un Chevrolet care a fost proiectat într-o stație PECO.

Este vorba despre o șoferiță în vârstă de 43 de ani, care a provocat un accident rutier în această dimineață, în jurul orei 07:45, pe strada Miorița, din cartierul Telecentru al capitalei.

Din imaginile publicate pe o rețea de socializare de către un martor ocular se vede că impactul a fost unul destul de violent, iar în rezultatul acestuia, ambele automobile au fost grav avariate. Mercedesul a rămas blocat în mijlocul drumului, iar Chevroletul a fost proiectat într-o stație PECO.

Solicitată telefonic, Svetlana Scripnic, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Autoexpert.MD că în urma impactului, șoferița și cei doi copii ai săi au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

„În accident au fost implicate două automobile, un Mercedes care era condus de o șoferiță în vârstă de 43 de ani, dar și un Chevrolet la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 29 de ani. În urma accidentului a avut de pătimit soferița și doi copii de 13 și 15 ani, care se aflau împreună cu aceasta în Mercedes. Femeia a fost transportată la Institutul de Medicină Urgentă, iar minorii la spitalul V.Ignatenco. Totodată, în urma documentării, oamenii legii au stabilit că șoferița a încălcat regulile de circulație rutieră când a efectuat o manevră de întoarcere peste linia dublă tamponând Chevrolet-ul ce venea din sens opus. Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, ne-a spus Scripnic.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și cu ce pedeapsă riscă să se aleagă șoferița.

NICIUN COMENTARIU