Un alt accident dramatic dintre un motociclist și un automobil, înregistrat ieri la Ungheni!

216

Un accident grav a fost înrtrat în seara zilei de ieri în raionul Ungheni! Un motociclist din satul Costuleni, raionul Ungheni, se zbate între viaţă şi moarte la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier violent.

La data de 16 iulie, la ora 19:10 în satul Măcărești, Ungheni, șoferul unui Fiat Regata de 55 de ani s-a ciocnit frontal cu o motocicletă de model Lifan, la volanul căreia se afla un tânăr de 21 de ani!

Potrivit martorilor, motocicleta se deplasa din sens opus cu o viteză excesivă! La un moment dat, şoferul automobilului care a vrut să vireze spre stânga şi s-a lovit frontal cu motociclistul. Șoferul Fiat-ului a fost testat alcoolscopic, aparatul Drager arătân un rezultat de 0,00mg/l!

În urma impactului, şoferul maşinii a scăpat nevătămat, însă conducătorul motocicletei a suferit mai multe traumatisme şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Raional Ungheni. Acesta a fost internat în Secţia Reanimare, medicii la moment fiind rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Oamenii legii au iniţiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanţele producerii accidentului.

NICIUN COMENTARIU