Un tânăr din capitală a rămas fără mașina de teren, după ce aceasta a fost cuprinsă de flăcări și a ars ca o torță. Incidentul a avut loc în această dimineață, în curtea unui bloc de locuințe, de pe bulevardul Decebal, din sectorul Botanica al capitalei.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Autoexpert.MD că, incidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 04:00, iar locatarii blocului au fost cei care au alertat poliția și pompierii, însă din nefericire, până la venirea acestora, automobilul a fost făcut scrum

La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Botanica, dar și un echipaj al pompierilor, însă din nefericire, automobilul de marca Toyota Land Cruiser a fost distrus de flăcări în totalitate. Preliminar, s-a stabilit că proprietarului acestuia, un bărbat în vârstă de 32 de ani, i-a fost creat un prejudiciu de peste 200.000 de lei”, ne-a spus Stati.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incendiu, iar în urma unor expertize de laborator se va stabili dacă acesta a fost incendiat intenționat, sau dacă a fost vorba despre un scurt circuit.

Pozele au devenit virale pe rețelele de socializare, iar unii internauți spun că ar putea fi vorba despre un conflict între vecinii care nu au împărțit parcarea!

NICIUN COMENTARIU