Un tânăr a murit la volanul BMW-ului său la doar trei luni după ce și-a luat permisul de conducere!

7759

Un tânăr șofer a murit, la nici trei luni de când își luase permisul de conducere, după ce BMW-ul cu care se deplasa a intrat pe contrasens, s-a izbit într-un copac și s-a răsturnat.

În automobil se mai aflau trei pasageri, dintre care doi adolsecenți de 15 ani, iar cel de-al treilea de 17 ani. Tragedia a avut loc în această după-amiază, în apropiere de lacul Ghidighici.

Solicitată telefonic, Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Strășeni, a declarat pentru Autoexpert.MD că șoferul BMW-ului s-ar fi deplasat cu viteză excesivă când a pierdut controlul volanului.

Șoferul se deplasa cu viteză excesivă, când, în apropiere de lacul Ghidighici, a pierdut controlul volanului, iar automobilul a intrat pe contrasens și s-a izbit violent într-un copac, apoi s-a răsturnat. În urma accidentului, șoferul de 18 ani a decedat pe loc, iar pasagerii acestuia au ajuns la spital cu răni ușoare. S-a stabilit că tânărul care a decedat, avea permis de conducere de numai trei luni. La fața locului a fost solicitată intervenția echipei de descarcerare”, ne-a spus Vetcu.

Oamenii legii cerecetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

NICIUN COMENTARIU