(VIDEO) A urcat beat la volan și s-a izbit într-un stâlp cu copiii în mașină! Minorii au fost spitalizați

1194

De nenumărate ori Inspectoratul Național de Patrulare a menționat că nimic nu e mai important decât viața, iar combinația de Alcool + Volan, practic în toate cazurile duce la consecințe foarte grave.

Unul dintre aceste cazuri a avut loc în seara zilei de ieri, 18 februarie, în raionul Criuleni, satul Cimișeni. Un bărbat de 28 ani, a chemat ambulanța precum că copiii lui nu se simt bine. Medicii au stabilit că micuții prezintă multiple traume și au solicitat intervenția poliției.

Ulterior s-a stabilit că, de fapt bărbatul a luat copiii de 3 și 5 ani de la grădiniță cu care a plecat la un prieten. Acasă la prieten a servit alcool, după care a urcat minorii în mașină, în lipsa scaunului special pentru copii. În drum spre casă, a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un pilon electric. Imediat după impact, tatăl a scos copiii din mașină și a plecat acasă, părăsind locul accidentului.

Ofițerii de patrulare au testat bărbatul cu apăratul Drager, rezultatul fiind de 1,05 mg/l în aerul expirat. Din cauza traumelor primite, minorii au fost transportați la Spitalul Clinic Municipal pentru Copii „V. Ignatenco”.

Nu uitați, atunci când urcați la volan sub influența alcoolului, doar câteva clipe despart un om de moarte.

Alcoolul la volan distruge vieți!

Alcoolul la volan distruge vieți!De nenumărate ori Inspectoratul Național de Patrulare a menționat că nimic nu e mai important decât viața, iar combinația de Alcool + Volan, practic în toate cazurile duc la consecințe foarte grave. Unul dintre aceste cazuri a avut loc în seara zilei de 18 februarie, în raionul Criuleni, satul Cimișeni. Un bărbat de 28 ani, a chemat ambulanța precum că copiii lui nu se simt bine. Medicii au stabilit că micuții au multiple traume, unde au solicitat intervenția poliției. S-a stabilit că, de fapt bărbatul a luat copiii de 3 și 5 ani de la grădiniță și au plecat împreună la un prieten. Acasă la prieten a servit alcool, după care a urcat minorii în mașină, în lipsa scăunelului special pentru copii. În drum spre casă, a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un pilon electric. Imediat după impact, tatăl a scos copiii din mașină și a plecat acasă, părăsind locul accidentului. Ofițerii de patrulare au testat bărbatul cu apăratul Drager, rezultatul fiind de 1,05 mg/l în aerul expirat. Din cauza traumelor primite, minorii au fost transportați la Spitalul Clinic Municipal pentru Copii „V. Ignatenco”.Nu uitați, dacă urci la volan sub influența alcoolului, doar câteva clipe despart un om de moarte. #STOP_alcool_la_volan #STOP_accidente_rutiere.

Опубликовано Inspectoratul Național de Patrulare al IGP Среда, 19 февраля 2020 г.

NICIUN COMENTARIU