(VIDEO) A urcat beat la volanul unui BMW E34 și s-a apucat de drift! Mașina a fost ruptă în două de un pilon iar șoferul a rămas viu ca prin minune

396

Șoferul unui BMW Seria 5 în caroseria E34 a scăpat ca prin minune după ce în noaptea trecută și-a făcut zob sedanul bavarez. Tânărul era în stare de ebrietate și urcase la volan pentru a face drift.

S-a întâmplat pe strada Grenoble din sectorul Botanica al capitalei. Potrivit unor martori, șoferul a urcat beat la volan și intenționa să se de-a în spectacol cu vechiul BMW derapând pe carosabil. Din păcate, acesta o pierdut controlul volanului și s-a izbit violent cu mașina de un pilon de pe marginea drumului.

Alți internauți care au postat poze cu accidentul pe rețelele de socializare, susțin că tânărul ar fi încercat să fugă de poliție, iar din cauza vitezei, acesta nu s-a descurcat cu volanul și a ajuns în pilon!

În urma impactului dur, BMW-ul a fost rupt în două. Ba mai mult, o parte a sedanului a rămas încolăcită pe stâlp, iar alta a fost aruncată de la lovitură la circa 60 de metri de la locul accidentului, spun martorii!

Din fericire, șoferul buclucaș nu a avut de suferit și s-a ales ca prin minune doar cu câteva zgârieturi!

Poliția urmează să cerceteze cazul. Dacă va fi găsit vinovat, șoferul riscă dosar penal și să rămână fără permis de conducere, pentru că a urcat beat la volan!

UPDATE:

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Autoexpert.MD că în urma impactului, șoferul BMW-ului a fost transportat la spital cu câteva leziuni ușoare. Acesta va fi sancționat contravențional.

„Șoferul automobilului se deplasa cu viteză excesivă, când a pierdut controlul volanului, iar automobilul s-a izbit violent într-un panou de publicitate. Impactul a fost unul destul de violent. În urma acestuia, automobilul a fost transformat într-un morman de fiare contorsionate, însă din fericire, șoferul s-a ales doar cu câteva zgârieturi. Testat alcooscopic, rezultatele au arătat că acesta avea o concetrație de 0,16 mg/l de alcool în aerul expirat. Acesta urmează să fie amendat contravențional pentru comiterea unui accident rutier”, ne-a comunicat Stati.

Întrebată dacă va fi cercetat penal pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate, aceasta ne-a comunicat că pentru aceasta, șoferul ar fi trebuit să aibă o concentrație de la 0.30 mg/l alcool în aerul expirat.

„Instanța de judecată urmează să stabilească dacă îi va fi sau nu ridicat permisul de conducere. Noi doar l-am sancționat contravențional cu 1500 de lei și 6 puncte de penalizare”, a mai adăugat Stati.

 

Sursă video: publika.md
Sursă foto: Facebook ГБМ Город без маршруток

NICIUN COMENTARIU