(VIDEO) Accident grav la Ialoveni! 21 de persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu o mașină!

1604

Un accident grav cu implicarea unui microbuz cu pasageri și a unei mașini, a fost înregistrat astăzi, 4 octombrie. pe traseul Chișinău – Hâncești! În urma accidentului, mai multe persoane au fost rănite.

La fața locului au fost chemate mai multe mașini de poliție și pompierii. Totodată, a fost implicată și echipa AVIASAN, care împreună cu un neurochirurg și reanimatolog s-au deplasat la Spitalul Raional Hîncești, unde sunt internați pacienții.

Accidentul s-a produs în preajma localității Fundul-Galbenei, raionul Hâncești. Apelul la serviciul 112 a fost înregistrat la ora 11:56 de minute. La fața locului s-a deplasat şi un echipaj de pompieri. Ajunși, salvatorii au stabilit că în urma accidentului o persoană din autoturismul Volkswagen Golf a rămas blocată între fiare.

În urma impactului mai multe persoane au primit diverse traumatisme fiind transportate la spital. Potrivit datelor Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, 21 de persoane, printre care un bebeluş de patru luni şi alţi doi minori, au ajuns la spital cu diverse răni. Unul dintre copii este în stare extrem de gravă. Din cei 18 adulţi internați – trei pacienți sunt în stare gravă, iar 15 sunt în stare stabilă.

Actualmente poliția se află la fața locului pentru stabilirea tuturor circumstanțele.

NICIUN COMENTARIU