VIDEO: Accident în lanț cu trei mașini, surprins pe camere

626

Imprudența costă scump. Ne-o demonstrează repetat șoferul unei Toyota Auris, care astăzi a reușit cu succes un accident în lanț cu trei mașini!

Conduci prudent? Respecți distanța între mașini? Ți-ai adaptat stilul de condus la condițiile meteo? Ai mașina echipată corect, cu anvelope potrivite? Ești mereu precaut și ai grijă să deservești la timp mașina pentru a o păstra într-o condiție tehnică ireproșabilă? Nici o grijă! Te ajută altul oricând, să revii la transportul public în comun!

Cu un ochi pe facebook, instagram, odnoklassniki, sau vorbind la telefon, sau admirând peisajul de toamnă târzie, din neatenție sau din oricare alt motiv, conducătorul auto al acestei Toyota Auris a condamnat alți doi șoferi din capitală, la reparații în service auto.

Vor urma:
-o bandă blocată pentru circulație pentru minim o oră;
-ambuteiaje și mai compacte, din motiv că unii uită să frâneze, dar nu uită să pornească proiectoarele anti-ceață chiar și atunci când nu e ceață;
-băuturi fierbinți în așteptarea polițiștilor de la accidente rutiere;
-multe emoții și gânduri bune;
-încă trei mașini înscrise în rând la un service auto;
-import ilegal de piese la mâna a doua, așa cum nimeni nu poate să își permită piese noi, iar pe piața locală mai multe dezmembrări au fost închise;
-estimări de daune insuficiente pentru reparația calitativă a automobilelor;
-reduceri de buget în familiile a căror proprietari de automobile au fost implicați în accident;

Lista poate continua. Video mai jos!

NICIUN COMENTARIU