Un bărbat a murit, iar alte patru persoane au ajuns la spital, după ce un automobil marca Ford a intrat frontal într-un vehicul care aparține unei școli auto. Tragedia a avut loc astăzi, 4 iunie, în jurul orei 10:00, pe traseul M3, în apropierea municipiului Comrat.

Solicitată telefonic, Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru AutoExpert.MD că automobilul Ford Fusion, în care se afla șoferul și familia acestuia, soția și un minor, în timp ce se deplasau dinspre Comrat spre Chișinău, într-o curbă s-a izbit frontal într-un automobil de marca Dacia Logan care venea din partea opusă.

Șoferul Ford-ului nu a ținut cont de faptul că șoseaua era umedă, într-o curbă a pierdut controlul volanul, iar mașina a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal în automobilul Dacia care se deplasa regulamentar. În urma impactului, bărbatul de la volanul Ford-ului a decedat pe loc, iar soția și copilul său au fost transportați cu diverse traumatisme la spitalul raional Comrat”, ne-a spus Bețivu.

Reprezentantul IGP a mai adăugat că, la spital au fost transportate și două persoane care se aflau în automobilul Dacia.

NICIUN COMENTARIU