(VIDEO) Accident tragic în capitală! Două camioane și o mașină de taxi s-au izbit violent

3312

În noaptea de 6 mai, Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost alertat despre producerea unui accident rutier grav la intersecția străzii Mircești și Șoseaua Balcani.

La faţa locului s-a deplasat imediat grupa operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, pentru documentarea şi constatarea tuturor circumstanţelor, fiind solicitaţi pentru intervenţie şi angajaţii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, pentru a efectua descarcerarea.

Astfel, poliţiştii au stabilit că, în accident sunt implicate trei unități de transport, un automobil Dacia Logan ce aparține unei firme de taxi condus de un tânăr de 24 de ani, un camion MAN la volanul căruia se afla un bărbat de 49 de ani și un camion VOLVO condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani.

În urma impactul a avut de pătimit șoferul din automobilul Dacia Logan, fiind transportat de urgenţă la spital şi internat în secţia de reanimare. În dimineața zilei de 7 mai, tânărul în vârstă de 24 de ani a decedat la spital.

Totodată sunt luate în calcul versiunile, privind viteza de deplasare, condiţiile climaterice, precum şi starea tehnică a autoturismului. Astfel, fiind iniţiate expertize autotehnice şi medico-legale, pentru elucidarea ulterioară a circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentul.

În acest context a fost inițiată o cauză penală în conformitate cu prevederele art. 264 CP RM  ,,Încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport”.

NICIUN COMENTARIU