Un accident cu implicarea a trei automobile printre care un SUV, un Prius al unei companii de taxi și un Mercedes E-Class, s-a produs acum două ore pe o stradă din centrul capitalei, scrie unimedia.md. Una dintre cele trei mașini s-a răsturnat, ajungând să zacă în poziție verticală!

Incidentul s-a produs la intersecția străzilor Armenească cu 31 August. Din fericire niciun conducător auto nu a avut de suferit. Taximetristul implicat în impact se afla în timpul serviciului, dar nu avea pasageri în acel moment. El spune că se deplasa regulamentar.

„Nu l-am observat pe domnul cu Toyota și s-a primit impact, puțin nu mi-o rămas loc Semnalurile sunt puțin sofisticate, nu sofisticate dar mă rog, cabluri atârnate, agățate, un pic pur și simplu de neatenție.

Celălalt conducător auto, spune că șoferul de taxi nu i-a cedat trecerea.

„El nici nu s-a gândit încotro merge. El considera că este pe banda principală și s-a gândit că trebuie să meargă primul. ”

Poliția cercetează circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar șoferul care va fi găsit vinovat se va alege cu o amendă în valoare de 1500 de lei și șase puncte de penalizare.

 

NICIUN COMENTARIU