Un incendiu a izbucnit noaptea trecută pe bulevardul Traian din sectorul Botanica al capitalei. Două mașini aflate într-un loc de parcare special amenajat, au luat foc!

La fața locului pentru lichidarea arderii a intervenit un echipaj de intervenție din cadrul Detașamentului salvatori și pompieri Botanica. Ajunși, pompierii au stabilit că în timpul staționării două autovehicule de model Range Rover și Hyundai Accent, s-au incendiat.

Salvatorii au reușit lichidarea flăcărilor la ora 01:36. În urma incendiului au ars salonul și secțiunea motorului la ambele automobile. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit.

Un martor al incendiului a scris pe pagina sa de Facebook că, apropiindu-se de locul unde ardeau mașinile, a observat stăpâna Range Rover-ului care era panicată. Aceasta era însoțită de un tânăr, iar când martorul a întrebat-o ce s-a întâmplat, aceștia s-au grăbit să părăsească locul impactului.

O versiune preliminară înaintată de pompieri ar fi aducerea sursei de aprindere din exterior. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

sursa foto; Facebook.COM // Ladies&Gentlemen – Мир в объективе+

NICIUN COMENTARIU