Accident grav a fost înregistrat în această noapte pe strada Calea Orheiului 20/1. Un BMW Seria 5 condus de un sofer de 35 de ani s-a izbit în plin de un camion de model Volvo, care staționa pe marginea drumului.

Totul s-a întâmplat la miezul nopții. Imagini foto și video de la fața locului au fost publicate de mai mulți internauți pe rețelele de socializare.

Contactată de Autoexpert.MD, ofițerul de presă a Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic a declarat că, preliminar, nimeni nu a avut de suferit.

” Accidentul rutier a fost înregistrat pe str. Calea Orheiului, la orele 00.10, când un automobil de model BMW s-a tamponat într-un autocamion de model Volvo care era parcat. Șoferul BMW-ului de 35 de ani , în condiții de ploaie, nu a observat camionul Volvo parcat și s-a tamponat în acesta. Din fericire, șoferul nu s-a ales cu traumatisme, urmează sa îi fie prelevate probe biologice pentru expertiza Medico legală, pentru a stabili dacă nu conducea sub influența alcoolului”, a mai adăugat Scripnic.

Circumstanțele accidentului urmează să fie stabilite de oamenii legii.

NICIUN COMENTARIU