Un tânăr a vrut să traverseze strada, dar a fost lovit de o mașină, care pur și simplu a mers direct peste el. Accidentul rutier a fost înregistrat astăzi pe strada Sarmizegetusa din sectorul Botanica al capitalei.

În imaginile video postate de StopHam Moldova pe pagina sa de Facebook, vedem cum un Chevrolet Aveo de culoare albă, care ar aparține unei companii de creditare, inițial staționează în intersecție așteptând să vireze la stânga, după care accelerează. În acest timp un pieton de vizavi începe să traverseze strada, iar șoferul nu-i cedează trecerea, dar din contra mărește viteza și îl lovește din plin.

Tânărul a fost doborât la pământ, dar pare să nu fi fost grav rănit. El s-a ridicat singur și s-a întors înapoi pe trotuar, ulterior acuzând dureri la un picior.

Materialul video a devenit viral pe rețelele de socializare, iar internauții au criticat dur condusul șoferului. Totodată unii comentatori au presupus că, șoferul ar putea să nu fi văzut pietonul din cauza montantului (stalpul de la parbriz).

La moment nu se cunoaște în ce stare este victima și dacă a depus plângere la poliție.

NICIUN COMENTARIU