Recent, rețelele de socializare au fost ”bombardate” cu o serie de fotografii de la locul unui accident cu participarea lui Aurus Senat L700. Numită în popor drept ”limuzina lui Putin”, modelul rusesc a tamponat un microbus pe o stradă centrală din orașul Astrahan.

Martorii au reușit nu doar să fotografieze limuzina deteriorată, ci și să o filmeze. În imaginele video apărute pe Internet, observăm că limuzina nu a suferit daune considerabile, fiind deteriorată doar oglinda retrovizoare exterioară. La fața locului au sosit rapid ofițerii poliției rutiere pentru înregistrarea accidentului.

Curios este faptul că, imediat după impact, gardienii au fugit și au acoperit în grabă limuzina cu o stofă.

Cui îi aparține acest Aurus nu se cunoaște la moment. Se presupune că exemplarul din imagini ar fi un prototip de teste. La fel, rămâne necunoscută și valoarea daunelor, din motiv că prețul limuzinei încă nu a fost făcut public.

Anterior, unele surse apropiate constructorului au declarat că Aurus-ul ar putea costa circa 18 milioane de ruble, sau circa 250.000 de euro. Aici trebuie să menționăm că prețul indicat vizează sedanul Senat S600, varianta Long care pe lângă toate este și blindată, se poate dovedi considerabil mai scumpă.

NICIUN COMENTARIU