(VIDEO) Șoferul Golf-ului decedat în accidentul de pe șos. Muncești era văzut des în stare neadecvată!

8912

Un accident tragic a avut loc în noaptea de ieri, 3 ianuarie, pe șoseaua Muncești din capitală. În urma impactului automobilul de model Volkswagen Golf a fost făzut zob, iar șoferul și pasagerul au decedat pe loc.

Tragedia s-a produs după ce bărbatul în vârstă de 31 de ani, de la volanul Golf-ului,  s-ar fi deplasat cu viteză excesivă și fără a se asigura a intrat în depășire, după care a pierdut controlul volanului, iar vehiculul s-a izbit violent într-un BMW, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 24 de ani. După care, Volkswagen-ul a fost proiectat într-un alt automobil de marca Toyota.

Accidentul a stârnit multe reacții pe rețelele de socializare, iar cineva din internauți a postat și un video în care observăm același automobil, pe aceeași stradă, deplasându-se haotic, șoferul probabil fiind în stare de ebrietate. Unii dintre comentatori au scris că bărbatul era des văzut prin zonă în stare neadecvată.

Înregistrarea a fost publicat de un membru al grupului de Facebook ”Город без маршруток! Водители помогают пешеходам”. Imaginile video le vedeți în cele ce urmează.

Опубликовано Andrei Taga Четверг, 3 января 2019 г.

NICIUN COMENTARIU