A provocat un accident rutier, apoi a ieşit din maşină și a fugit de la fața locului. Este isprava unui șofer, aflat la volanul unui automobil înmatriculat în România, care se deplasa cu viteză şi a lovit în plin două maşini, transmite publika.md

Incidentul s-a produs noapte trecută, pe bulevardul Dacia din Capitală.

Şoferul unui taximetru, implicat în accident, a ajuns cu răni la spital. În taximetru se mai aflau doi pasageri care au tras o sperietură zdravănă: „Noi ne deplasam pe drumul spre casă, în noi s-a tamponat o mașină”.

În momentul impactului, una dintre cele trei maşini a fost proiectată într-un copac.

Pasagera din automobil a spus că șoferul, care se face vinovat, se deplasa cu viteză: „Peste bordură a sărit, a intrat direct în noi pe lateral de pe partea dreaptă, şoferul cu mașina cu numere de Iași”.

Femeia a mai spus că şoferul buclucaş ar fi fost urmărit de poliţişti în acel moment: „Am înțeles că era urmărit de poliție, nu știu, noi nu am reușit să-l vedem, a fugit”.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale poliției. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele producerii accidentului, dar şi să dea de urmele şoferului fugar.


NICIUN COMENTARIU