Adio autenticitate. Un german și-a transformat vechiul BMW M5 E39 in Seria 5 E60 și cere pe el 34.750 euro!

5031

Privind la pozele acestui automobil vedem un BMW E60 M Package atât din față cât și din spate. Dar cât de mare o să vă fie mirarea dacă aflați că defapt acesta este vechiul BMW M5 E39 modificat, stăpânul căruia a renunțat la autenticitatea acestui model rar întâlnit pe străzi și a optat pentru o imagine mai ”proaspătă”.

Așadar BMW M5 E39, la insistența stăpânului său a fost înzestrat cu panourile de caroserie de la E60, mai exact printre acestea se numără spoilerele fata / spate, aripile din față, capota din față și cea a portbagajului. Tot aici se mai adaugă blocurile optice controversate și jantele specifice versiunii ///M.

Mult mai interesant este însa ceea ce găsim sub capota automobilului, acolo unde este instalat motorul V8 de 4.9 litri volum, care sugereaza că acest BMW Seria 5 de fapt face parte din generația d aur a automobilelor din anii ’90 și evident face parte din generatia E39, păstrând genele din seria M5, inaugurată în urmă cu peste trei decenii.

Un alt detaliu important, capabil să stârnească numeroase discuții aprinse cu privire la acest BMW M5 E39 transformat în E60 cu pachet M și evacuare cvadruplă, constă în pretul de vanzare afișat de posesor, care indică cifra de 34.750 euro sau, exact cam cât ar costa un BMW M5 autentic în caroseria E60.

NICIUN COMENTARIU