Află ce consum are noua Toyota Supra (A90)!

287

Suntem încrezuți că atunci când te gândești să-ți achiziționezi un sportcar precum Toyota Supra, sau oricare altul, cifrele de consum nicidecum nu vor fi printre primele lucruri pe care te vei axa. Totuși curiozitatea este mare, de asta ne-am propus să aflăm cât consumă noua generație a legendarului model nipon.

Instituțiile specializate care se ocupa cu măsurările oficiale declară că, dacă este să vorbim despre consum, noua Supra echipată cu un propulsor în șase cilindri de 3.0 litri volum, se apropie surprinzător de valorile surorii sale cu motor de patru cilindri, BMW Z4.

Noua Toyota Supra în caroseria A90 va consuma 11,8 litri/100 km în oras și 9,1 litri per 100 de kilometri pe autostradă, ceea ce duce la un consum combinat de 10,9 litri/100 km!

Nici proaspătul BMW Z4 nu e cu mult mai econom, consumând 11,3 litri în oras și 8,8 pe autostrada, astfel consumul mixt fiind de 10,1 litri la 100 de km, dar asta la o putere cu 80 de cai mai mică și la un cuplu cu aproape 95 de Nm mai mic, în comparație cu modelul nipon.

Așa cum probabil vă amintiți, Toyota vinde o versiune Supra cu motor în patru cilindri, dar numai acasă, în Japonia.

NICIUN COMENTARIU