Dintr-o discuție cu Sergiu (păstrăm datele confidențiale), un automobilist învechit, am aflat că mai multe stații de testare auto nu își pot deservi clienții.

Șoferii, cărora le-a expirat termenul de valabilitate a raportului de inspecție tehnică periodică se află într-o situație dificilă acum. Mai multe Birouri de înmatriculare transport auto și stații de testare tehnică autorizate nu își pot îndeplini sarcinile din motiv că, atenție(!), nu au formularele de tip Raport și nici ecusoanele aferente inspecției.

Am aflat asta de la Sergiu, un automobilist aflat la a cincia încercare de a efectua revizia tehnică anuală și peste tot este respins. Motivul – este unul și același.

”Nu avem ecusoane și nici fișe de Raport Tehnic!”. Răspunsul clasic peste tot. Secțiile înmatriculare Transport nr 10, nr 11, nr 12, se repetă aceeași situație. Nedumeriți de cauze, am apelat la Agenția Servicii Publice pentru a afla mai multe detalii și…așteptăm un răspuns oficial!

Dacă ați întâmpinat o situație similară la unul din birourile de înmatriculare auto din capitală și/sau stație testare auto, nu ezitați să ne scrieți.

Știrea se updatează. Aici găsiți lista Stațiilor de Testare Tehnică Autorizată.

NICIUN COMENTARIU