BMW râde în hohote de geamurile sparte ale noului Tesla Cybertruck!

8767

BMW vine cu o reacție asupra noului model al americanilor Tesla Cybertruck! Nemții se arată amuzați de momentul ridicol de la prezentarea pick-up-ului electric, care în intenția de a-și demonstra nivelul de blindare s-a ales cu geamurile sparte.

O bilă de metal și un baros au fost folosite pentru a arăta publicului că noul Cybertruck de la Tesla este oficial blindat. Imaginile cu pick-up-ul electric, care s-a ales cu geamurile sparte chiar pe scenă au devenit virale. Acesta fiind un motiv pentru ceilalți constructori auto să se amuze pe seama producătorului din Silicon Valley.

Bavarezii vin cu o alternativă pentru cei care s-au speriat la gândul că protecția balistică a noului pick-up electric este egală cu zero! Germanii au postat pe Twitter imaginea unui BMW X5 blindat, cu protecție VR6.

Face față și în cazul în care este lovit de o bilă metalică”, este descrierea care însoțește postarea în care apare SUV-ul. O aluzie clară la incidentul de săptămâna trecută, de la debutul noului Tesla Cybertruck la Los Angeles.

X5-ul blindat are la bază varianta X5 M50i, este echipat cu un motor V8 de 4.4 litri volum de 530 CP și este capabil de o accelerație de la 0 -100 km/h în doar 4,7 secunde. Vehiculul bavarez blindat este oferit clienților cu un preț care începe de la 82.150 de dolari.

NICIUN COMENTARIU