Cu siguranță majoritatea dintre noi au văzut pentru prima dată această mașină atunci când eram mici și priveam la televizor filmele americane de acțiune. Tot atunci, acest legendar Chevrolet Camaro devenea mașina de vis a fiecărui entuziast auto.

Chevrolet Camaro a debutat ca model în anul 1966, fiind creat pentru a concura cu celebrul Ford Mustang. În anul 1981 a început comercializarea celei dea treia generații a lui Camaro, un coupe cu un design modern pe atunci, cu forme de muscle car și motorizări potente.

Astăzi, un exemplar al acestui vehicul american este de vânzare la noi, în Republica Moldova. Mașina a fost publicată recent pe un site de vânzări și se arată într-o stare bună, dacă ar fi să analizăm imaginile postate de vânzător. Doar un lucru părea straniu. În anunț este indicat că acest Camaro este echipat cu un motor de 3.7 litri volum, unitate de propulsie care nu a existat vreodtă pe această generație a sportcar-ului american.

Astfel, am decis să contactăm proprietarul, care a declarat pentru AutoExpert.MD că, atunci când mașina a fost pentru prima dată înregistrată în țară a fost scrisă greșit capacitatea motorului în documente.

În realitate, sub capotă căsim propulsorul V6 de 3.1 litri volum capabil să dezvolte 140 de cai putere. La fel, vânzătorul a menționat că mașina a fost produsă în 1992, ultimul an de asamblare a acestei generații. Mașina a fost restaurată iar caroseria vopsită în negru, din uzină acest Chevrolet Camaro fiind finisat în culoare verde.

Prețul acestui exemplar rar întâlnit pe drumurile din țara noastră dar chiar și pe cele din Europa, este de 8.000 de euro! Un preț accesibil și zicem noi decent pentru un astfel de model unic în Moldova. Anunțul de vânzare îl găsiți AICI!

NICIUN COMENTARIU