Din experiența proprie, cunosc foarte bine faptul că mulți automobiliști obișnuiesc să judece despre starea generală a mașinii și în special, ”calculează” parcursul autoturismului după cum arată interiorul! Nimic mai greșit de atât.

Și ca să nu o lungim mult, pentru a vă convinge că este extrem de ușor și nu ft scump să recondiționezi un interior auto, vă propunem să răsfoiți pozele de mai jos cu acest BMW. Un Seria 5, produs în anii 2006, echipat cu un motor de 3.0 litri volum, diesel și care iată că a reușit să parcurgă distanțe impresionante.

Sedanul bavarez are acum la bord puțin peste 566.000 de kilometri! De menționat că nu sunt oferite detalii despre starea tehnică a mașinii, însă estetic, arată impecabil. Deci este un automobil care ar avea foarte mari șanse să ajungă pe mâna celor ce își asigură traiul din importul și vânzările de automobile la mâna a doua.

Iar dacă în vizită, le vine un cumpărător care se încadrează în descrierea de mai sus, ori cu alte cuvinte, apreciază mașina doar vizual și în special după cum arată interiorul, să știți că l-am pierdut!

Iată anunțul aici. Mai jos vedeți pozele cu BMW-ul Seria 5 E60 în versiunea 530d și packet sport M.

NICIUN COMENTARIU