Nu oricine îşi poate permite un supercar exotic şi cu atât mai mult să îl întreţină în condiţiile cele mai bune, aşa cum o cere cartea de service. Însă oricine îşi poate cumpăra acest „supercar”, un Lamborghini Huracan, sau mai bine zis, ce a mai rămas din el.

Preţul este unul extrem de atractiv pentru oricine vrea o bucăţică de istorie. Bineînţeles că sportiva, arsă în întregime, nu mai are nici o şansă la viaţă şi nu o poţi restaura sub nici o formă însă poate servi un cadou bun unui amic sau pasionat de automobile.

În special dacă prietenul/prietena ta iubeşte maşinile negre, pentru că negru era şi acest Huracan, cu interiorul la fel negru. Acum culorile nu s-au schimbat prea mult, cu excepţia faptului că nu mai poţi observa cusuturile contrastante pe tapiţeria din piele. Şi aşa cum a menţionat şi autorul anunţului de vânzare, „maşina nu porneşte”.

P.S. fără îndoială că arată fenomenal atunci când era „viu” acest Lambo, negru şi cu jantele astea imense cu siguranţă că îţi fura privirea. Probabil că cineva îl are şi ca wallpaper pe smartphone sau calculator, dar nu în starea de astăzi.

 

 

When it was still in driving condition, it used to have a black exterior over a black interior, and a 5.2-liter V10 engine pumping 610 PS (601 HP) and 560 Nm (413 lb-ft) of torque to all four corners, enough for a naught to 100 km/h (62 mph) sprint made in 3.2 seconds and a top speed of 325 km/h (202 mph).

If you’re still interested in sweeping it off the pavement, then you might want to check out the ad posted on IAAI, which leaves nothing to question, stating that „vehicle won’t start”… you think?

NICIUN COMENTARIU