Să te tot minunezi de cât de ignoranți și indisciplinați sunt șoferii moldoveni. Deja am obosit să scrim despre accidente, zilnic, în speranța că ceva se va schimba. Și totuși vom publica un video care simplu te poate șoca.

Pe roșu, în plină viteză, prin fața unui camion! Așa a trecut un șofer de microbuz, angajat în transport de pasageri. În încercarea de a evita impactul a fost nevoit să iasă pe contrasens! Noroc că a avut loc pe o bandă mai liberă, altfel era o nouă tragedie cu pasageri răniți.

Imaginile video au fost publicate pe grupul de facebook GBM, unde au stârnit o mulțime de reacții și comentarii neortodoxe.

Mă întreb oare ce se mai poate face pentru a educa într-un final șoferii noștri? Recent un șofer de Megane a tamponat un alt troleibuz. Alt șofer de Toyota a lovit un Duster proiectându-l în mulțimea de pe trotuare, iar ca rezultat o femeie a fost internată în stare gravă la spital.

Încă vreo doi au fost din nou prinși băuți la volan. LUME! Treziți-vă! Am ajuns să transformăm șoselele și traficul rutier în cel mai periculos loc de pe fața pământului!

Опубликовано Dmitry Ershov Среда, 16 октября 2019 г.

NICIUN COMENTARIU