Credeai că ai probleme? Vezi momentul în care un Porsche 911 lovește un hypercar de 3,2 milioane de euro

315

De multe ori auzim vocile martorilor accidentelor rutiere, care mereu spun că cel ce se face vinovat va avea mari probleme sau bătăi de cap. Dar cum ați reacționa dacă ați tampona un supercar de milioane de euro?

Este istoria unui țofer de Porsche 911 GT2 RS, care în timp ce se deplasa pe circuit a intrat în plină viteză într-un Pagani Huayra BC. Desigur nu este cel mai scump accident din istorie, dar cu siguranță se claseazî cu ușurință în top 10.

În acest moment, Porsche 911 GT2 RS este cel mai puternic 911 de fabrică pe care îl poți cumpăra cu bani dar și cel mai scump din gama modelului. Costul pentru un exemplar nou depășește suma de 300.000 de euro. 

Însă prețul costisitor al lui 911 GT2 RS nici nu se compară pe lângă cel al lui Pagani Huayra BC, hypercarul de 800 CP și extrem exclusivist, producția căruia a fost limitată la doar 40 de unități. Prețuș pentru această bijuterie pe patru roți este de circa 3,2 milioane de euro!

După ce cunpaștem toate aceste cifre și exclusivitatea modelelor, ne putem aproximativ gândi la emoțiile pe care le-a simțit acest șofer de GT2 RS după ce s-a izbit într-un Huayra BC, pe circuitul italian Monza.

Accidentul a avut loc în șicana de după linia de start, acolo unde frânele sunt supuse la sarcini imense și unde fiecare secundă de întârziere a frânării poate însemna o ieșire în decor, sau,mai grav, un acroșaj cu mașina din față.

NICIUN COMENTARIU