Cum îi dai de înțeles omului că a parcat greșit? Corect, cu vopsea albă peste anvelope, în loc de marcaj

274

Deși unii tineri se plâng tot mai des pe faptul că nu reușesc să susțină examenul pentru obținerea permisului de conducere, nu pot să nu remarc faptul că undeva, totuși, aceste permise se vând la kilogram.

Numărul accidentelor în creștere, numărul automobilelor importate în creștere, numărul locurilor de parcare tot mai redus și odată cu asta numărul de automobile parcate prost de tot, în capitală, ar fi trebuit să ne servească drept alarmă, că ceva ”nu e OK”. În general, când vorbim de parcare, până acum șoferii erau împărțiti (misoginism, știu) în două categorii, bărbați și femei.

Astăzi, când tot mai mulți conducători auto urcă la volanul mașinilor, se poate observa o divizare pe mai multe categorii: cei care parchează regulamentar, cei care nu parchează regulamentar, cei care nu pot parca nici regulamentar și nici după marcaj și ultimii, cei care habar nu au să parcheze, oriunde, oricând.

Din care categorie mai exact, face parte acest șofer, nu vă putem spune. Cert este că reponsabilii angajați în aplicarea marcajelor nu sunt încântați să îl vadă încadrat pe diagonală într-un spațiu delimitat, așa că i-au dat te înțeles subtil, că școala auto încă e deschisă, în cază că nu a frecventat-o.

sursă: Chisinau Fail

NICIUN COMENTARIU