De Halloween şi-a înfipt maşina într-un copac! Vecinii speriaţi au alertat poliţia

682

În ajunul Halloween-ului americanii îşi decorează spaţiile din preajma casei cu diferite instalaţii cu tematica violenţei, imitaţii de moarte şi de sânge. Unele dintre ele sunt atât de bine realizat că par extrem de realiste. Din punct de vedere artistic e bine, doar că această realizare a ridicat în picioare poliţia unui oraş din SUA.

Kevin şi Kristen Negrotto, un cuplu din comuna Waretown, New Jersey, pasionaţi de drift şi maşini japoneze, au decis să se remarce cu ceva mai special în ajunul sărbătorii de Halloween. Terenul adiacent casei, a fost transformat într-o scenă de accident, în care o Toyota Supra înfiptă într-un copac şi stropită cu vopsea roşie, pare să fi strivit şi ucis „victima”…
Un alt om, este aruncat la câţiva metri de maşină. Pentru un plus de realitate, locul „accidentului” a fost delimitat cu panglică galbenă, asemănătoare cu cea folosită de poliţişti la izolarea locului de crimă.

Ingeniozitatea celor doi însă, nu a fost apreciată pe deplin şi de către vecini, care au alertat poliţia locală înştiiţându-i despre accidentul cumplit! Poliţia a reacţionat imediat, însă ajunsă la locul cu pricina, au înţeles că e doar o instalaţie calitativă şi inspirată de Halloween. Aceştia nu au putut face nimic afară de a lăuda stăpânii pentru o scenă extrem de realistică şi a le cere scuze de deranj.

Istoria a devenit extrem de populară în SUA, iar jurnaliştii din diferite state veneau pentru a lua interviu de la creatorii unei din cele mai neobişnuite şi realiste înscenări de Halloween. Nici de vecinii supăraţi aceştia nu au uitat. Cei din urmă au declarat că Halloween-ul este desigur o sărbătoare naţională populară, însă sângele şi cadavrele în faţa casei li se par cam exagerate.

Kristen a răspuns calm, că aceasta locuieşte într-o ţară democrată unde are voie să facă ce vrea atât timp cât nu încalcă legea. Totuşi, ulterior soţii au scris pe uşa maşinei „Zombie Slayer”, care în traducere se citeşte „asasinul de zombie”. Inscripţia are rolul de a înştiinţa trecătorii că scena de groază nu este decât o simulare de Halloween, că doar nimeni nu crede în zombie, nu-i aşa?

NICIUN COMENTARIU