De câte ori te-ai văzut la volanul unui Motorhome, RV (recreational vehicle) sau simplu, într-o călătorie cu autorulota? Recunosc, mi-ar plăcea și mie, dar după ce am urmărit acest videoclip cu testele de siguranță, mi s-a cam tăiat cheful.

Există asigurări RCA, asigurări de viață, de accidente, de furt, de care vrei. Dar nu te poți asigura vreodată să fii protejat de accidente! Se poate întâmpla cu oricine, absolut imprevizibil și de obicei îți vine greu să crezi că s-a întâmplat tocmai cu tine. Și totuși, accidentele au loc să fie, iar de nivelul de siguranță al automobilelor în care ne aflăm depinde și viața noastră.

Cererea pentru autorulote a crescut semnificativ în ultimii ani, în toată Europa. Nu se poate spune același lucru și despre Moldova, așa cum nu avem nici un dealer de autorulote sau să le poți măcar închiria.

Și totuși cei mai romantici dintre noi s-ar aventura într-o călătorie cu autorulota, dacă ar avea posibilitatea. Până a o face însă, recomand să urmărească un crash test cu acest tip de vehicule. Sau, mai bine să nu îl privească, dacă tot se decid să plece într-o călătorie.

Pentru subtitrari apasati CC și Auto-Translate, pentru a fi traduse în limba română/rusă/engleză/etc, deși, imaginile vorbesc de la sine. 

NICIUN COMENTARIU