Este acuzat că ar fi zgârâiat întenționat, peste 640 de automobile! A ajuns în fața justiției, pentru daune de 930.000 de euro!

408

Un tânăr de 26 de ani, din Germania, a ajuns în fața judecătorilor cu acuzații grave. Acesta ar fi zgârâiat nu mai puțin de 642 de automobile, în anul 2018.

”Crimele” ar fi fost săvârșite în perioada lunilor Februarie – Aprilie, 2018, în landul Bavaria, Germania. Victimele acestuia, sunt deocamdată 642 de autoturisme, însă anchetatorii susțin că numărul total ar putea ajunge chiar și la 1.700 de automobile. Daunele sunt estimate la 930.000 de euro!

Actele de vandalizm nu s-au rezumat doar la ”granițele” landului bavarez, tânărul călătorind și în alte regiuni pentru a-și satisface criza de atenție. A fost prins pur înâmplător, când o femeie, auzind sunetul unui obiect metalic, aplicat pe panourile de caroserie, cu care lăsa zgârieturi, i-a trezit atenția și a telefonat la poliție.

Aceasta urmărea cum bărbatul, ”executa” automobilele, rând pe rând, una după alta, pe lungimea străzii!

Din fericire, poliția a reacționat prompt și a apărut la fața locului mai devreme decât ai noștri, adică în câteva minute, nu o oră de vreme și l-au reținut pe tânărul infractor.

Inițial, acuzațiile aduse erau pentru 1.700 de mașini și 2.3 milioane de euro daune, însă în lipsa probelor incriminatorii, sentința a fost redusă la numai 930.000 de euro și 642 de mașini afectate.

Deocamdată rămâne incertă forma pedepsei…

NICIUN COMENTARIU