Este scos la licitație un BMW Seria 7 E38 unic, care 23 de ani a fost păstrat într-o capsulă! Îl poți cumpăra chiar acum

3495

La licitație a fost expus un exemplar BMW Seria 7 în caroseria E38, care din momentul în care a fost comercializat a fost depozitată într-o capsulă specială cu sistem de circulație a aerului.

La bordul limuzinei produse în anul 1997 se înregistrează un parcurs de doar 254 km. Actualul proprietar spune că a cumpărat modelul bavarez de la o femeie născută în 1927, după care imediat a conservat automobilul. Bărbatul insistă că, datorită acestei capsule dotată cu un sistem de circulație mecanică a aerului, limuzina s-a păstrat perfect, iar în lume „nu mai există o altă Seria 7 în așa stare„. Conform actelor, vehiculul a avut doar un proprietar.

Sub capota acestui BMW 740i, găsim un motor V8 de 4.4 litri volum de 286 cai putere și 420 Nm. Puterea motorului este gestionată de o transmisie automată și livrată exlusiv către puntea spate.

În prezent, această Seria 7 unică în felul său, se află în orașul polonez Gogolin, însă vânzătorul este gata să o transporte în orice țară a Uniunii Europene. Licitația va dura până la data de 31 martie, iar cea mai actuală ofertă plasată este de 52.170 euro! Anunțul de vânzare îl găsiți AICI!

NICIUN COMENTARIU