Traficul este locul în care majoritatea dintre noi ne petrecem cea mai mare parte a timpului nostru, în afara serviciului, sau, chiar și în timpul serviciului. Iată de ce, interacționarea cu cei din jur, alți conducători auto, este inevitabilă.

Această interacțiune poate fi plăcută sau mai puțin plăcută. De cele mai multe ori însă, este chiar supărătoare și dezagreabilă. Riscul micilor conflicte ne urmărește la tot pasul, fie că greșim noi, sau colegii noștri de trafic, dar mai tot timpul atmosfera este încinsă și tot ce lipsește este o scânteie care să aducă explozia de agresiune.

Felul în care răspund șoferii la această agresiune din exterior este diferită. Unii le ignoră, alții dau curs emoțiilor, se trece la ofense și chiar încăierări. Dar ce avem mai jos în video este un răspuns la refuzul unui șofer de Corvette, de a-l lăsa pe omul cu un pick-up, să își schimbe banda.

Fără să stea mult pe gânduri, bărbatul din Dodge i-a livrat o doză bună de noxe împreună cu un fum negru și foarte dens, direct în geamul deschis al Corvette-ului.

Fatality! 😀

P.S. Șoferul de Corvette oricum nu a cedat!

NICIUN COMENTARIU