Filtre ale INP pe drumurile din țară. Peste 500 de şoferi au fost AMENDAŢI!

508

Șoferii care nu au respectat regulile de circulație, în urmă cărora ar fi genenat difierite incidente în trafic sau chiar accidente rutiere, au fost depistați și documentați pentru încălcările comise anterior.

Aceștia au trecut prin mai multe filtre instalate pe traseele din țară. În doar câteva zile, au fost verificate circa 1 200 mașini, cei care au fost disciplinați în trafic au primit din partea inspectorilor de patrulare un mesaj de drum bun, însă peste 500 dintre ei s-au ales cu procese-verbale.

Cei mai mulți, 510 s-au deplasat pe drumurile din țară cu mult peste limita de viteză admisă. Alții 55 nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră, iar peste 30 au încălcat regulile de exploatare a vehiculelor. Pentru reutilarea neautorizată au fost ridicate 16 plăcuțe cu număre de înmatriculare și 2 pentru geamuri umbrite.

Inspectoratul Național de Patrulare desfășoară permanent activități pentru șoferi ca aceștea să realizează că atunci când nu respectă regulile de circulație își pun nu doar viața lor în pericol, dar și a celorlanți participanți la trafic!

NICIUN COMENTARIU